Laddar

Mycket lustigt…

FullSizeRender 17

Godmorgon på er!

Äntligen funkar bloggen igen, under gårdagskvällen så fungerade varken kontrollpanelen för bloggen eller bloggen. Men nu verkar det vara igång igen! Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe och njuter av ett avsnitt av podden Manskligt! TIPS TIPS TIPS! Ni har väl för övrigt inte glömt bort att lyssna på podden jag är ed och driver? Ungdomspodden! Tänkte passa på att blogga lite nu undertiden jag sitter här och lyssnar och kurerar mig. Idag står det även skrivande på boken som gäller! Är fortfarande sjukskriven efter operationen men hoppas på att kunna jobba igen nästa vecka, saknar mina kollegor och mitt jobb!

Igår satt jag på förmiddagen och hade en intervju tillsammans med Mera Linköping som ska göra ett reportage om mig som kommer ut på tisdag nästa vecka! Spännande! Vi pratade länge och fotade en hel del, Tack Lotta för intervjun!

FullSizeRender 16

Försöker få ro att skriva men… det kan bli tufft men ändå. Jag hoppas att skrivandet kommer tillbaka. snart ska den vara klar! Så spännande att få dela denna bok med er, på tisdag kommer även namnet på boken att släppas, Självklart släpps den i intervjun så se till att få tag i ett ex! Sen kommer den givetvis släppas för alla!

Ha en fin dag allesammans!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *