Laddar

Söndag!

Haloj!

Då var det söndag igen och denna söndag har inte gått i några snabba knop direkt… idag har myskläderna åkt på och jag har bara vilat upp mig efter helgens fantastiskt roliga bravader. Midsommar 2017 kommer jag minnas! Jag håller även på att skriva lite på boken denna söndagskväll. Det är otrolig nära deadline nu och jag börjar bli mer och mer nervös över resultatet, ni som hängt med här på bloggen ett tag vet ju att skrivandet inte alltid varit enkelt men nu ska boken bli klar, skrivkrampen ska bort och boken ska färdigställas! Så resten av kvällen blir det skriva på boken med musik eller en bra serie i bakgrunden tillsammans med min godispåsen jag unnade mig denna söndag! Bilden är ifrån igår när jag och Jocke kände för att göra någon lättare mat så det fick bli något så exotiskt och näringsrikt som pommes och dipp haha!

Imorgon vankas det äntligen jobb igen efter 1 veckas sjukskrivning! Ska bli så kul att koma tillbaka, har saknat mina kollegor och mitt fantastiska jobb! Nu är det inte heller långt kvar till semestern! 7 juli arbetar jag min sista dag innan semestern sen är jag tillbaka 1 augusti igen! Så skönt!

Hoppas ni haft en lika bra midsommar helg som jag haft och hoppas ni får en fortsatt mysig söndagskväll! Nu ska jag nog ta och göra lite te medan jag fortsätter med skrivandet!

FullSizeRender22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *