Laddar

Bokskrivardag!

FullSizeRender 36

Hej på er!

Ett litet uppehåll av bloggandet blev det tyvärr denna vecka men nu är jag tillbaka igen! Idag är det bokskrivardag och idag ska stora delar bli klar! på fredag är deadline och det känns bra! Dock känns det som om jag går in i en egen bubbla tills dess. Jag kände att det var bäst att blogga lite innan jag fortsätter med skrivandet. Idag sitter jag vid mitt fina skrivbord och skriver med en peppig spellista i öronen. Jag behöver lite  extra pepp idag tror jag så om ni har någon fin peppig kommentar så är det välkommet!

Idag har förberedelserna till skrivardagen bestått av go´frukost med massa gott och vänsterpartiets pressträff från Almedalen i öronen. Lite livesändningar att lyssna till medan man skriver är inte helt fel!

Nu ska jag brygga mer kaffe och sätta igång! ha en fin söndag i solen vänner! FullSizeRender 35

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *