Laddar

Hundmys!

Fil 2017-07-04 22 04 25

Hej på er!

Idag har jag hängt med denna plutt, alltså hur söt kan man bli?? Detta är alltså min farmors tillskott Sigge. Har idag givetvis hunnit med lite jobb och ett besök på sjukhuset. Kanske inte riktigt de besluten jag ville ha men det blir bra i vilket fall! Idag har varit lite utav en skitdag när det kommer till boken, idag har bokskrivandet mest känts stressande och påträngande. Det kan ju dock vara så att fredagens deadline märkas av och man blir lite små stressad utav det. Tur det att jag har fått en dos av hundmys tillsammans med Sigge i eftermiddagssolen! Imorgon vankas det jobb igen och skrivande! Inte långt kvar till semestern och tre veckors ledigt! Det är också bara 10 dagar kvar till RHODOS! Fantastisk skönt! Hoppas ni haft en bra dag! Har funderat på att göra lite bloggar då och då, bra idé??

 

Ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *