Laddar

Dagen med stort D!

IMG_3417

Godmorgon på er!

Idag är dagen med stort D, deadline! Idag ska boken färdigskrivas och skicka in! I natt 00:00 går mitt mejl iväg med boken till förlaget, så sjukt coolt och läskigt! Jag kommer givetvis fora detta genom att poppa en flaska Cava eller nåt! Men än är det timmar kvar innan det är dags!

Igår satt jag och skrev till runt halv ett, kändes bra och det blev en 25-30 nya fräscha sidor till boken! Nu är slutet nära!

Idag börjar dagen med lite jobb, sista dagen innan 3 veckor av semester!  Fantastiskt! Kommer sluta runt lunch och sen så kör vi! Boken ska skrivas klart, det är en bit kvar men det här klarar jag! Ska bli kul att dela min bok med er!

Njöt en stund med glass i solen igår med bästa Madde, sjukt gott nytt ställe i stan!

Ha en fin dag nu!

IMG_3415

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *