Laddar

Den är klar!

FullSizeRender 31

Godmorgon på er!

Det är söndag och idag finns det ingen söndagsångest! Idag ska mamma och jag göra våra första jobb i företaget vi precis starta upp, igår hade vi en arbetsdag med massa spännande idéer och beslut.  Så spännande! snart får min veta mer! I fredags lyckades jag få in boken i tid vilket firades med champagne som jag skrev innan! Igår firades det även att boken är klar med tårta hos familjen. Jättemysigt! igår kväll kom läslusten tillbaka och jag satt och läste en av min favorit författare Camilla Läckbergs nya bok Häxan. jag fastnade rejält och slutade läsa vid kvart över två i natt. Idag vaknade jag vid nio och gick upp för att fixa mig. Nu har jag hunnit med att jobba lite och druckit kaffe. Nu ska jag iväg och jobba med mamma!

Ha en fortsatt fin söndag!FullSizeRender 32 FullSizeRender 33.2

0 tankar om “Den är klar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *