Laddar

I full fart!

 

Hej på er!

Denna vecka har gått hur snabbt som helt, var det inte måndag nyss? Jag har nu äntligen kommit hem och hunnit äta efter en helt fantastisk kväll. Idag spelade vi in vår livepodd, så grymt kul! Är så glad att jag får vara programledare för podden och att så många tog sig tid denna onsdags kväll att komma och lyssnade på oss och våra fantastiska gäster. På fredag kommer avsnittet ut för er som inte kunde vara ,med ikväll! PÅ tal om rubriken på inlägget så hade jag igår min första körlektion på riktigt länge, jag har nu bestämt mig för att det där körkortet ska tas nu! Jag har också haft tur som hittade en fantastisk körskola i Linköping som heter Kör Eco. Fantastisk personal och jag tror att de kan peppa mig till att jag en dag står där med mitt körkort i handen. Jag kan för övrigt nu avslöja att jag även har ingått ett samarbete med Kör Eco! vad det kommer innebär kommer ni att få reda på lite då och då men ni kommer få följa mig på min resa till att ta körkortet. Både i upp och nedgångar! Jag är så peppad på att äntligen ta tag i körkortet. jag vill gärna höra era historier om hur ni tog körkort och om det var svårt och vad just nu tyckte var det svåraste monumentet. Så om du vill dela din story med mig så mejla till contact@albinsjoberg.com!

 

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen och få mig lite sömn. Hoppas alla haft en super härlig dag och så vill jag till sist ytterligare en gång tacka alla som kom på Ungdomspoddens liveinsplening! TACK TACK TACK! IMG_0221

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *