Laddar

Hemmajobb

IMG_0251

Hej på er!

Då har denna onsdag gått mot sitt slut, dagen har varit produktiv i form av jobbat igenom en del i företaget men också kommunen  varvat med städning, tvätt och disk. Otroligt produktivt och intensivt men jag klarade det. Jag har också hunnit med att gå på min andra körlektion på Kör Eco! Jag tyckte de gick superbra, kändes så mycket bättre än första gången. För ett tag sen så var körkortet långt ifrån min syn men nu kan jag faktiskt se att det inte är omöjligt! Om ni går in på deras Instagram så kan ni idag se att de skrev om att jag kommer att skriva om min väg mot körkortet! Man måste också få säga att är det någon gång man blir peppad så är det när man kommer in på körskolan och möts av allas leenden och fantastiska bemötande! Så tips till er i Linköping med omnejd som vill ta körkort, Titta in på Kör Eco!

Jag avslutade idag dagen med en god vegansk currygryta som jag blev sjukt nöjd med! Blev till och med en matlåda på det med! Nu kökar jag popcorn och kollar på serier idag så är det Will & Grace som stod på schemat!

Ha en fin kväll nu!
FullSizeRender 31

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *