Laddar

Mycket som händer

FullSizeRender 46

Det är mycket som händer runt om kring mig just nu och jag försöker verkligen hitta tid att blogga, det har knappt funnits tid. Men jag ska bli bättre på det.

Igår var det körlektion på schemat, det gick superbra för att vara så tidigt i min körning, Jag är också super kär i bilen som jag övningskör i. Kan inte jättemycket om bilar men det är en Audi G-tron och den är så fantastiskt mjuk och skön att köra. recomend recomend! Som jag sa har jag många järn i elden och så sent som igår kunde jag avslöja att mitt företag Hemma design group Skandinavien AB som jag driver tillsammans med min kära mor öppnar ett SHOPROOM! VI öppnar alltså en webbutik och ett shoproom som är en blandning mellan Showroom och butik! Vi kommer öppna butiken i Åtvidaberg. Jag kommer fortsätta skriva om framgångarna kring butiken både på nätet och i Åtvidaberg, Ni kommer få en inslyn i arbetet inför öppningen den 1 december. Lite behind the scenes så att säga!

Nu under kvällen har jag jobbat lite och lagt lite beställningar och laddat inför imorgon då jag ska jobba på kommunen men också ha en eftermiddag fylld med intervjuer med pressen om satsningen i Åtvidaberg. Ska bli superkul!

Ha nu en fin natt! IMG_0391

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *