Laddar

Att se andra lyckas!

Skärmavbild 2017-11-22 kl. 14.57.57

Idag har jag haft körlektion igen på världens bästa körskola, Kör Eco Trafikskola! Jag har en fantastisk körlärare som får mig att känna mig motiverad att ta mitt körkort. Jag ska va ärlig och säga att jag många gånger mellan varje körlektion tvivlar på mig själv och vill sluta försöka men jag ger mig inte. Men idag var jag med om något fantastiskt, jag fick vara på plats när en elev berättade att hen klarade uppkörningen! Superkul! En dag ska jag vara den som står där! Men just det här med att se andra lyckas när man själv känner sig fundersam över om man någonsin kommer klara det så känns det bra, man blir motiverad. DET ÄR INTE OMÖJLIGT! Men ibland kan pressen att ta körkortet förstöra motivationen så jag försöker hålla mig lagom påverkad av alla runt om kring mig men ibland faller man för vad folk säger. Dagens lektion gick väl helt okej men kändes lite obehagligt då jag körde på mycket små vägar och landsvägar med högre hastighet och jag fick lite panik men det blir bra någon gång.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *