Laddar

Stort TACK!

Jag är så oerhört tacksam och glad för att ni fortsätter köpa min bok! TACK!! Så underbart att få ett samtal om hur boken har sålt bra och fortsätter sälja! Tack till er alla! Jag trodde aldrig att detta skulle bli verklighet och nu är det just det, verklighet! Så kul! Tack!

Jag vill också säga ursäkta för dålig uppdatering på bloggen men det har varit lite jobbigt senaste dagarna. Idag är det en sån där jobbdag. Jag ska jobba på mitt jobb på kommunen och fixa inför morgondagens konferensresa till Stockholm! Jag ska podda fredagens avsnitt till ungdomspodden. Senare sen är det styrelsemöte med INOS och även stormöte med BID35-projektet i Åtvidaberg! Mycket spännande dag men gissar att jag kommer vara helt slut ikväll!

Ha en fortsatt bra dag nu ute i kylan, (REKLAM) Vill ni så finns det fortfarande möjlighet att beställa min bok signerad genom mig!

 

Återigen, TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *