Laddar

Tack som fan!

Jag är helt mållös, helt extas, TACK!! Jag har fått så fina kommentarer för min bok och idag måste jag få lyfta er som kommenterar lite extra! Idag fick jag en så fin kommentar på en som precis börjat läsa min bok. Den gjorde verkligen min dag, en dag som har varit ganska jobbig då jag inte mått sådär men som innehållit bra stunder men denna kommentar gjorde min dag

Tusen tack! Det är inte bara just Almie87 som skriver kommentarer till mig och jag är evigt tacksam för era fina ord! För er som inte hunnit köpa ett eget ex av boken så finns den i alla bokhandlar och ni har även möjlighet att köpa den här genom mig! Det är bara att mejla mig så löser vi det!

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med mitt glada humör och hoppas att morgondagen blir fantastisk och att den fantastiska känsla jag känner just nu efter denna fina kommentar håller i sig!

Godnatt fina läsare och återigen TACK!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *