Laddar

Mysig lördagskväll – Jävla värk – ge upp!

Då var denna dag snart slut och avslutades med en mysig kväll med familjen. Jag sitter här i köket hos mina föräldrar och skriver. Inser nu i skrivandes stund att jag sitter i nästan mörker, det ljus som finns kommer från fönstren. Ganska skönt ändå. Jag hör hur familjer fixar med sitt, barn som ska läggas och annat. Hunden hittar på lite dumheter i hopp om att inte bli upptäckt. Ja det eter ju nästan som om det skulle kunna vara en berättelse men att tillägga är att jag även sitter med världens värk från helvetet just nu… Jag som hade det så mysigt med god mat och trevligt sällskap hos familjen men nej, nu ville kroppen skicka lite värk.

Dagen den har varit lång, började ju redan med uppstigning innan 8!! Han väl käka lite frukost eller ett försök till frukost om vi ska tala sanning, duscha och packa. Sen kom Leo och skjutsade mig och alla mina saker till Åtvidaberg där jag hängde i Shoproomet ett par timmar. Vi hade öppet som vanligt och sen vid stängning startade mitt evighetsprojekt som kommer ta tid, plåtning av produkter och miljöbilder. Alltså herregud säger jag bara. Att var ai ett litet utrymme med tre strax varma studiolampor är nog inte bra, jag höll på att svettas ihjäl var nästan 39 grader där inne ett tag. Började ta några kort men avbröt eftersom att det blev så varmt.

Planen är att jag ska åka tillbaka dit imorgon och fortsätta plåta men just nu känns det långt bort och jag känner hur skönt det skulle vara med en ledig dag. Men vi får se hur jag känner imorgon. Vad säger ni? vara ledig eller fortsätta? Idag blev vi också klara med våra årsmötes handlingar, SÅ SKÖNT! Hoppas att ni haft en fantastik lördag och njutit i värmen för visst är det härligt??

Nu börjar huset tystna och rum börjar släckas ett efter ett, kanske är det ett tecken på att man borde lägga ihop datorn och krypa ner och kanske kolla på en film? Pappa tittar på någon talkshow på Netflix, kanske skulle man se den? Nej vet ni vad, nu ska den här killen ta och krypa ner och sträcka ut sig för värken i magen gör sig väl påmind i detta nu. Alltså kombon Huvudvärk + magsår/magvärk… ingen bra kombo!

Ha en god natt nu och sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *