Laddar

Jag lyssnade på kroppen – En ledig söndag!

Ja då var det morgon igen, söndag 3 juni, kan ni fatta att det är juni redan?! Hur som helst så lyssnade jag både på kroppen och era kommentarer, jag frågade ju då på bloggen och på Facebook om jag skulle unna mig en ledig dag eller inte och jag har idag tagit en välförtjänt sovmorgon, jag sov ju då hos mina föräldrar natten till idag efter en mysig kväll med god mat och dryck. Nu pysslas det i huset och jag sitter återigen i vid köksön i köket och skriver. Visst har jag ändå varit duktig och producerat inlägg på inlägg de senaste dagarna? Jag försöker verkligen bli bättre, det är ju ändå så kul!

Hunden sitter nedanför mig eller ja hon hoppade precis ned från knät där hon tyckt att jag skulle fokusera mer på mys och gos med henne än tid på bloggen. Det lär nog bli en heldel gos med henne innan det är dags att åka hemåt igen. Idag ska en meny och inköpslista för veckans mat skrivas, veckan ska förberedas.

jag har tänkt att jag ska ha en vecka med mat jag gör helt från grunden och experimenterar med olika recept. Ska bli spännande att se hur resultatet blir och om jag lyckas hålla mig till detta. Blir helt enkelt en fortsättning följer här på bloggen. Jag tog och lyssnade på kroppen, tänkte att nej det är inte värt, jag tar och struntar i att åka till shoproomet och fota idag. Jag behövde ta och vila upp mig lite och göra det som jag känner för idag och speciellt bara ta det lugnt och vila.

Sitter som sagt i köket och skriver. Det är så mysigt att sitta här, så mycket detaljer och fina grejer, ja kanske är en del från vår butik men vad gör väl det haha. Vi får se kanske blir det ett inlägg till med veckans meny, vi får se vad jag känner för!

Hoppas alla får en fin söndag och njuter lika mycket som jag ska göra av en relativt ledig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *