Laddar

Stor dag – tacksam och trött, dags att säga godnatt!

Känns som jag senaste tiden klagat mer och mer på värk och trötthet och jag vet att jag inte borde ursäkta mig men det gör jag. Idag ha varit en stor dag! Idag fick jag och min fantastiska kollega Anjelica ta emot diplom och certifiering från IQ för vårt projektering en tryggare alkoholfri uppstart i gymnasiet här i Linköping. Ett projekt vi gjort tillsammans med Linköpings ungdomar. Ni kan ju ana hur stolt man är att man fått vara med och förverkliga något som ungdomarna velat förändra, att arbetet inte var förgäves utan också nationellt blir omnämnt och uppmärksammat med certifiering och diplom!

Här på bilden står jag, Anjelica och sen Patricia som representerade alla fantastiska ungdomar, en eldsjäl som engagerat sig massor i projektet. Vi får här motiveringen och diplomet med vår certifiering av Anna från IQ. Stort! Utdelningen hölls i kommunfullmäktigesalen i Stadshuset med många inbjudna och många på plats som ville vara med och fira med oss.

I projektet som man kan läsa om på Linköpings kommuns sida (HÄR) och med motivering på IQ’s sida (HÄR) så har vi jobbat mycket mot och med politikerna. På bilden ser ni mig och Anjelica tillsammans med Karin Granbom Ellison (L) som är bildningsnämndens ordförande i Linköping och en av de drivande politikerna bakom projektet, Hon har stöttat projektet från den dagen vi presenterade förta utkastet i maj förra året.

Kom igen, den här salen är magisk, jag älskar verkligen Linköpings kommunfullmäktigesal! Så kul att vi fick ha eventet här i stadshuset i salen där projektet började tillsammans med ungdomarna i april 2017.  så ja, efter sjukhusbesök på förmiddagen så är jag glad och tacksam efter eftermiddagens firande med tårta och trevligt sällskap även lite media var på plats.


Nu är jag helt slut och har precis packat klart inför helgens roligheter och resa ända till Skövde och till bästa Lovisa! Hoppas ni haft en bra dag ni också! Godnatt med er!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *