Laddar

Tiden går så fort – Hur ska kroppen och sinnet hinna med?

Tiden går så fort just nu det är sjukligt så fort det går, jag hinner inte ens med mig själv. Jag tänkte jag skulle försöka sammanfatta tiden som gått fram tills idag, jag är supertrött men häng med!

Vecka 23

Förra veckan så fortsatte arbetet på nya jobbet och fix, förra veckan var en riktigt trött vecka med mycket värk men jag tog mig ändå iväg på helgen till bästa Lovisa i Skövde. Vi hade super mysigt och på lördagen så var vi och såg Emil Assergård som var Såå fantastisk! Det var så roligt att vara där oh bara släppa loss, dansa och lyssna på hans musik och sen hänga med fantastiska människor, det var både slitsamt men ändå uppiggande.

Helgen blandades med kattgos med en av de finaste katterna Lisa eller Elisabet som jag träffat sen hon kom till Lovisa för typ 13 år sedan. Djur har verkligen läkande effekt på kropp och själ.

Förra veckan så skaffade jag även nya skor, jag trodde verkligen inte att jag skulle bli en sneakers kille men jag älskar verkligen mina nya sneakers och ni som följer mig på instagram har märkt att jag var tvungen att skryta lite. och jag säger bara yes yes yes Love love love!

Vecka 24

Denna vecka har gått jäkligt snabbt, nästan läskigt fort. Den har varit blandad med mycket olika känslor. Det har varit mycket jobb och jag har varit rätt trött precis som förra veckan men det har funkat. I fredags tog Leo studenten, alltså hur sjukt min lillebror som jag egentligen anser inte vore äldre än typ 10 (i alla fall i mitt huvud) men så stolt bror man är!

Idag har varit en mysig dag, Jag har fyllt år och firat på många olika sätt hela dagen. Jocke har varit här och det har varit trevligt. sen kom lite släkt till min lilla etta och ja, man fick utnyttja alla möjliga sittplatser. Kanske inte den mest optimala platsen för kalas. Efter det så kom Emelie och My och vi skulle egentligen ha picknick men det spöregnade så vi fick ha den inomhus istället. Super mysigt. Vi drack god champagne och åt lite plock mat! Super mysigt! Kunde inte ha en bättre födelsedag. Dagen slutade med ett nästan 5 timmar långt årsmöte med Influencers of Sweden som jag fått förnyat förtroende att sitta med i styrelsen för. Nu ska jag faktiskt ta och sova för nu är jag super trött! God natt nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *