Naturmänniska? – Gamla Linköping

Jag har nog aldrig varken sätt mig eller blivit kallad för någon naturmänniska men på senare tid har jag verkligen börjat uppskatta vår natur. Det är ju ändå så fantastiskt att vi i Linköping bara 5 minuter från centrala Linköping har en fantastisk skog och natur. Jag var i fredags i Gamla Linköping med My och käkade lunch på mysiga dahlbergs kafé där vi käkade god lunch och glass. Vi gick vidare in i Vallaskogen där vi hittade en massa blåbär. Det är något speciellt med skog och natur, så rofyllt. Vi gick runt och plockade blåbär och pratade och hade så mysigt. Perfekt avslutning efter en arbetsdag. 

Vi hittade verkligen massor blåbär, helt sjukt det var nästan helt orört bland blåbärsriset där vi var. Jag tror att jag blev lite frälst av skogen då. Tänk vad mycket man kan göra med alla blåbär, ni kan räkna med blåbärs inspirerade inlägg och bilder ett tag nu haha. Jag funderar på att göra blåbärspaj bland annat. Det är ju super gott. Jag har ju då som sagt nog aldrig sätt mig som någon skogsmulle eller naturmänniska men efter i fredags har nog den bilden förändrats lite. Jag kommer definitivt gå ut i skogen mer och njuta av vår fantastiska natur. 

Tänker även att jag ska börja vandra mer i naturen även som förberedelse inför Australien som jag åker till den 20 oktober. Jag har ju tänkt vandra längst med kusten där bland annat. Visserligen är det en helt annan natur där men vad gör väl det, natur som natur tänker jag. Jag har ju alltid haft ett engagemang för natur och miljöfrågorna och det är ju så viktigt att vi värnar om naturen och miljön. Att kunna gå ut i skogen där det växer massa bär är ju fantastiskt, det vill vi inte riskera att förlora.

Vi plockade ca en halv liter blåbär (och några hallon) på typ 3 minuter så då fattar ni hur mycket det fanns där. skjortan är från Anerkjendt och jag köpte den tidigare i veckan och jag älskar den! Den är så fin och så jäkla skön att ha på sig! Jag tror jag hittat mitt nya favorit märke, jeansen är från Replay och de är ett par gamla favoriter sedan länge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.