Min bok

Min bok ”I natt vänder lyckan” släpptes den 5 Januari 2018 en kriminalroman som utspelar sig i Stockholms skärgård. Att skriva boken är ett omedvetet mål, en dröm som går i uppfyllelse!

”Att skriva en bok är en av mina största undermedvetna drömmar och nu går den äntligen i uppfyllelse, jag är som otroligt tacksam för alla som stötar mig och tror på mig!”

I natt vänder lyckan

Den idylliska ön Vårö i Stockholms skärgård har under senare år fått ett uppsving av besökare sommar som vintertid. Just den här dagen när ett gammalt bråk skulle eskalera och författaren Josef Giovannis liv skulle sättas till, Hur skulle Våra återhämta sig?

Polisen Patricia Svensson blir inkallad för att leda utredningen på Vårö. oförberett får hon axla en roll hon inte alls väntat sig i utredningen. Kan hon kombinera jobb med relationer och kommer de lyckas hitta mördaren? En gammal relation blossar upp och kan sätta käppar i hjulet i utredningen.

Det här är första boken i serien om polisen Patricia Svenssons arbete på Vårö.

Vill du köpa ett exemplar av boken och kanske få den signerad? Mejla då till business@albinsjoberg.com för att förhandsboka!