Jag är tillbaka!

IMG_2027

Hej på er!

Nu är jag äntligen tillbaka på svenska bloggmarknaden igen! Efter att under 2 år enbart bloggat på engelska (www.albinsjoberg.com) så har jag idag valt att börja blogga på svenska igen, Andelen Svenska läsare ökade under året som gått så jag bestämde mig tillslut efter att jag pratat med Simon min fantastiska PR-person att det var dags att komma tillbaka hit igen men denna gång på portalen, myshowroom.se!

Jag kommer för er som följt min blogg tidigare fortsätta skriva om mitt liv, karriär och livsstil och mode och även Inredning som på något sätt blev en del av min blogg under 2016.

Mycket händer under 2017 för min del, Jag började under Januari jobba som ungdomsombud i Linköpings Kommun vilket är helt fantastiskt! Bilden ovan är från kontoret idag.

I oktober debuterar jag som författare när min första bok släpps, jag är så taggad för detta och det är fortfarande väldigt surrealistiskt för min del kan inte riktigt fatta det!

Sen kommer det hända mer fantastiskt roliga saker som jag kommer berätta mer om snart så håll ett öga på bloggen så ni inte missar något!

Nu ska jag ta och duscha och sen ta och titta på något skoj på Netflix! Imorgon vankas det jobb igen med massa möten och annat skoj! Ha en fin kväll och välkomna tillbaka in i mitt liv!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.