Matlagning

Fil 2017-02-22 19 49 21

Hej på er!

Nu har jag äntligen satt mig ner i soffan efter en lång arbetsdag men än är den inte slut! Jag har nämligen tänkt skriva lite på boken så här på kvällen, så nu sitter jag under en pläd i soffan med datorn i knät redo att skriva lite. Jag har precis käkat en god middag bestående av soppa denna onsdag och inte vilken soppa som helst utan en helt vegansk bönsoppa.  Mycket god och enkel maträtt. Jag använde mig av både Kidneybönor och Svarta bönor i soppan. sen toppade jag med Oatlys havre Cream fraiche. För er som kanske precis börjat följa denna blogg så kan jag säga att jag nu mer och mer gått över till en mer vegansk kost istället för enbart strikt vegetarisk kost, mer om detta senare.

Dagen ha varit bra men lång, kom ifrån jobbet vid ca 17:45 istället för klockan 17:00 som är min ordinarie arbetstid men jag var tvungen att jobba över lite idag men snart kan jag fira med att jag får lite ledigt då jag är ledig på fredag!

Nu sitter jag och har Loic Nottets låt ”Million eyes” i lurarna och är redo för att skriva innan det blir allt försent, det är ju en dag imorgon också. Lyssna på låten HÄR!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.