Snö?!

IMG_1626Godmorgon på er läsare!

Nu är jag påväg mot jobbet, var kom all den här jävla snön ifrån jag som äntligen trodde våren skulle komma… jag tänkte i alla fall passa på att blogga! Kul att så många var inne och läste min nya blogg igår! Gårdagen slutade som jag skrev igår med en dusch och Netflix! Har ni förslag på bra serier på Netflix så tar jag gärna emot förslag!!

Idag då vad händer? Jo, jag är nu som jag nyss skrev påväg till jobbet för ett par timmars jobb på kontoret sen ikväll blir det en sittning för att skriva på boken, en ny deadline är snart på gång så dags att börja leverera! Jag är så spänd över att få veta vad ni tycker om boken! I oktober är det dags!

På bilden ser ni Juni som kom in i mitt liv eller ja min familjs liv är nog mer korrekt i och med att jag inte bor hemma längre. I alla fall så kom hon in i våra liv i somras bara någon dag efter att min älskade katt Calvin somnade in.

Nu känner jag att jag hoppar lite bland ämnen men måste bara säga att jag testade en ansiktsmask jag fick av en vän och mitt ansikte blev sjukt mjukt! Jag blev chockad faktiskt!

Ha en fin dag nu!

Så här kan man se ut en vanlig dag…

 

IMG_2034

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.