Jag vill ha…

 

 

IMG_2060

Hej på er!

Nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna efter en lång men härlig dag! Det började med jobb och slutade med ett politiskt möte vilket var kul! Jag var även och gjorde en lite hemlig grej som ni snart kommer få reda på vad det är, tips är att om ni följer mig på snapchat så vet ni vad jag gjort idag! Annars får bilden ovan avslöja en liten ledtråd!

Nu till det viktiga! Här sitter jag och har precis duschat och nu sitter jag och tittar på lite kläder! Jag behöver verkligen köpa lite nytt! Fastnade bland annat för denna bomberjacka från Cubus! Vad tycker ni, hiss eller diss?
IMG_2065

I morgon vankas det styrelsemöte och sen att åka hem till päronen en sväng innan det är dags för Martinas 20års fest på kvällen! Kul ledig dag!

Nu ska jag sätta på något avsnitt av vänner tror jag innan det blir att krypa till kojs!

Ha en fin kväll nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.