Lördagskväll!

Fil 2017-02-25 18 11 22

Då var det just det här med att faktiskt göra det som man planerar att göra, det här med att skriva på boken till exempel… Det gick bara en liten stund knappt… Ingen bra skrivardag idag tyvärr, som tur är så är det ett bra tag kvar till näst sista deadline. Det börjar närma sig tryckning! Det har på något sätt ändå varit en produktiv dag jag skickade bland annat in pappren om att registrera mitt företag men mer om det vid ett senare tillfälle!

Köpte mig vad jag trodde var vita tulpaner igår för jag tänkte testa och göra om lite i lägenheten, men de vita är nu svagt rosa med lila inslag… inte alls min tanke… nedan ser ni dem, visserligen har jag ett filter på bilderna men ni fattar.

Fil 2017-02-25 18 11 55   Fil 2017-02-25 18 12 06

 

Detta var även mitt sätt att fixa lite vid mitt lilla skrivbord, kommer troligen inte ha var dem där utan de lär nog hamna på köksbordet igen. Köpte mig även nya numret av ”NyaRum” som jag tycker är en väldigt bra magazine när det gäller inredning, Var även iväg och handlade förut, blev så sugen på tacos! Nu ska jag ta och förberedda lite tacos innan Jocke kommer och vi ska titta på Melodifestivalen. Imorgon blir det jobb ett par timmar för att vara med och marknadsföra melodifestivalsdeltävlingen!

 

Ha en trevlig kväll nu!
Fil 2017-02-25 18 11 33

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.