Lördagsmys

Fil 2017-02-25 13 18 10

Hej på er!

Idag är det en seg dag, kan beror på gårdagens lyckade utekväll. Jag var överallt och ingenstans igår men det var hur kul som helst! Mycket lyckad kväll! Idag händer ingenting speciellt,  kanske ska ta och skriva lite på boken eller i alla fall göra lite research och inspirationsläsning av böckerna jag köpte.

Idag insåg jag även en miss jag lyckts göra, Jag har försökt fixa en .se domän till bloggen så att jag får en svensk domän också eftersom att min .com domän går till den engelska sidan men hade skickat efter en ny domän där jag samlat alla mina domäner och valde då att gå in via mobilen och beställa en ny men idag ser jag nu att jag råkat skriva ”Albbin” så jag råkade lägga till ett extra B… så typiskt mig! men nu har jag beställt den rätta domänen och hoppa den kommer igång till veckan!

Som bilden ovan visar så har jag för en liten stund sedan käkat frukost som bestod av vegetariska pålägg (veg. salami och skinka) väldigt gott sen blev det kaffe på det vilket sändes att det behövdes.

Funderar lite på att beställa lite kläder idag eftersom att idag är en ”Inte lämna soffan”-dag.

Ikväll blir det att kolla på mello för det måste man ju bara göra haha! Nästa vecka kommer mello hit till stan och då blir det att gå på själva live showen vilket ska bli kul, jag gav min syster detta som julklapp och födelsedagspresent så det blir extra kul! Något annat som är lite kul är att i och med mitt jobb i kommunledningen så ska jag jobba lite med Mello under veckan då melloyran började igår i Linköping!

Ha en bra dag nu vänner!

Fil 2017-02-25 13 17 56

1 kommentar på “Lördagsmys”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.