Helgen!

Fil 2017-03-05 19 51 28

 

 

Hej på er!
Som ni märkte så blev det inget inlägg igår tyvärr men det kommer nu! Kvällen har bestått av Melodifestivalen och lite mer Mello men sen också en trevlig utekväll. Ja i fredags så var det jobb på schemat och sen mello med jobbet. Efter det så blev det dags att fira Emelie som firade sin födelsedag. Mycket trevligt men det blev sent som vanligt, vi gick från bar till bar kan man säga… haha!

Igår så var det där med bara en lugn dag och sen på eftermiddagen kom syster som skulle få sin julklapp uppfylld, att gå på melodifestivalen, vi började kvällen med ett besök på Pinchos som också stod på denna lyckligt lottade 12-åring till syster som har mig som bror, skämt åt sido så blev det pinchos som sagt sen blev det Mello för andra gången för min del. Som vanligt kan man nog säga i riktigt svenskanda att fel låt gick vidare… Jag hade dock 3 av 4 rätt ändå. Väldigt tråkigt att Loreen inte gick vidare hon var sjukt bra! men men det är en tävling men man är ju lite besviken haha!

Idag har varit en riktig slödag! Inte velat göra någonting mer än att ligga nerbäddad under en filt i soffan och kikat på olika föreställningar från Vallarna. Tanken är att laga mat strax och sen ta en dusch och kanske avsluta dagen med en kopp te och lite skrivande på boken. Imorgon är det dags för jobb igen och tillbaka till verkligheten.

Ha en trevlig kväll nu!
Fil 2017-03-05 19 50 58Fil 2017-03-05 19 51 14

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.