Detta fantastiska land!

IMG_3490

Godmorgon från ett soligt och varmt Rhodos!

Äntligen har semestern börjat på riktigt, flyget gick ju kanske inte som man hade önskat med förseningar och väntan. Nu ligger jag på en solstol på Elli beach bara några meter från hotellet! Bilden tog jag bara för en stund sen. Det är typ 31 grader varmt och man kan inget annat än att njuta! Detta land är fantastiskt på många sätt och vis! Visst är inte landets ekonomi det bästa vilket märks balen butiker och strand försäljare men det är något alldeles speciellt med de grekiska öarna. Nu ska vi bara sola och njuta av dagen och ladda batterierna inför veckans bravader. Ska även runt på lite sightseeing runt ön och promenad lägnst stranden. Bjuder på en bild på en blöt men nöjd Albin som avslut! Ha det fint!

IMG_3480

Comments

2 maj, 2019 at 12:37

Great post! We will be linking to this particularly great content on our website.
Keep up the great writing.Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.