Äntligen hemma!

2017-07-23 10.53.55

Godmorgon på er!

Jag har haft ett par dagars uppehåll från bloggen och här kommer en förklaring. Jag sitter just nu hemma hos mina föräldrar och bara myser med familjen. Att spendera mina första dagar tillbaka i sverige med familjen var självklart för mig efter hemresan natten till i fredags. Det var nog de värsta timmarna i mitt liv. Som ni vet var jag på Rhodos på semester under förra veckan och skulle åka hem på natten till fredag. Som ni också kanske läst så hände det något fruktansvärt utanför Kos, det blev en jordbävning. Den kändes på flera öar bland annat hos oss på Rhodos, där den var kraftig, lite geografi för er som inte vet hur långt det är mellan Kos och Rhodos så kan jag säga att det är ca 10 mil. Vi var på flygplatsen och väntade på flyget som var försenat från Sverige. Vi satt och halvsov när jordbävningen började och allt började skaka och vi vaknar i panik. Jag slår i axeln i väggen innan jag han reagera på vad som hände. Alla sprang och panik utbröt. Det var totalt kaos och vi fick springa. I första ögonkastet trodde vi att ett flygplan var påväg att krascha in i flygplatsen. Sen fick vi information att det var en jordbävning med storleken 6.7 på richterskalan alltså en kraftig. Hela huset skakade och vi trodde huset skulle rasa ihop. VI fick snabbt evakueras från flygplatsbyggnaden och ut på flygbanorna. Helt sjukt. Jag hade kontakt med mamma hemma i sverige. Jag var så rädd. ett tag trodde vi att vi inte kommer överleva detta. Men vi kom med flyget och landade i sverige på morgonen något försenade men vi hade överlevt det var det viktigaste. Efter det åkte vi hem till Linköping och då hörde Corren.se av sig för att de visste at jag hade landat i sverige. här kan du läsa artikeln, (OBS! ibland blir länken en betal site). http://corren.se/nyheter/linkoping/albin-hamnade-mitt-i-skalvet-om4746808.aspx

Tankarna har fladdrat  kring vad som hände och jag har knappt sovit. men jag är med min familj och jag överlevde. Mina tankar går givetvis till alla på Kos den ö som påverkades mer av jordbävningen en vi. och självklart till offren och deras anhöriga, den 20-årige killen som miste livet, hans vänner som förlorade en vän. det är fruktansvärt! Jag är fortfarande chockad men att vara med min familj gör mig lugn! Nu förstår ni varför jag inte har bloggat på ett par dagar.

2017-07-22 20.45.47

Bjuder på en halvful bild på trötta lilla jag. Mitt hår ser ut som jag vet inte vad men va fan man måste ju bjuda på sig själv ibland. Lockar från helvetet. haha! Nu sitter jag som sagt ute på föräldrarnas veranda och bloggar och lyssnar på Fredrik Eklunds fantastiska bok. Jag sitter även och leker med min nya kamera som jag beställde innan jag åkte till Rhodos. Älskar den! Sitter även och gosar med lilla juni och min lillebror Malte. Dessa dagar har bara varit till för att mysa med familjen och det har varit super skönt, ett par dagar till kvar på semestern vilket är super skönt. Nu blev det ett jättelångt inlägg men det blir trevligt. Bjuder på lite bilder från dagarna.

Ha en fin kväll!

2017-07-22 21.05.08

2017-07-22 09.51.15

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.