Albin Adell Sjöberg

Trött söndag och 100års jubileum

IMG_0537

Godmorgon eller snarare god dag!

Idag är det en trött söndag när man nästan bra vill ligga under täcket hela dagen och sluka serier. Men så lär det inte bli! jag måste ta mig ut på en promenad bland annat och jobba lite med företaget bara 12 dagar kava innan vi öppnar webbutiken och shoproomet! jag är så spänd men man möter alltid lite motgångar har jag märkt de senaste dagarna men det är inget jag inte kommer klara! I torsdags publicerades en fin artikel om hur jag med mitt företag ska lyfta centrum i Åtvidaberg och om vår satsning. Tänkte publicera artikeln i ett annat inlägg.

Igår var det dags för 100 års jubileum med Vision. Så mysigt att få spendera en helkväll med mina bästa vänner och alla andra som är med i vision . jag är specifikt glad över att ha Jocke som min bästa vän! Så tacksam för allt han gör och allt vi går igenom!

IMG_0532

idag vaknade jag trots allt tidigt och bestämde mig för att lyxa till frukosten med scones. Jag är imponerad att jag faktiskt bakade! Super gott och perfekt frukost denna dag med varm kaffe och varma nybakade scones!

Nu ska jag ta och jobba lite. Ska även gå igenom min föreläsning jag ska hålla på barnenheten på Universitetssjukhuset här i Linköping på tisdag! Hoppas ni alla får en fantastisk söndag! IMG_0539

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.