Albin Adell Sjöberg

Soffhäng

IMG_0785

Idag är en sån där soffhängsdag, vaknade med en sjuklig värk i hela kroppen. Så idag har det spenderats mycket tid i soffan. Var hos läkaren igår och är nu sjukskriven. Så tråkigt men jag har ingen ork överhuvudtaget medan jag har den här smärtan… Vet även att läkarna äntligen ska hitta den bästa behandlingen för mig. Hoppas på en helt smärtfri dag snart! Blir att kolla på en massa serier och rå om mig själv, mycket vila.  Har varit sjukskriven sedan förra onsdagen. i torsdags var jag i shoproomet en stund och man kan inte komma där ifrån tomhänt! Blev en ljusstake från House Doctor som ni givetvis kan köpa i vår webbshop! Länk under bilden. Sen blev det även ljust till den från Ester & Erik som även dem går att köpa i vår webbshop, färgerna jag köpte är Blågrå i ljusstaken och sedan gammalvit i marmor ljusstakarna i fönstret.

IMG_0781

Ljusstake, House Doctor, 180kr

Nu ska jag ta och vila lite och kolla på Dynasti, Ha en fin Lördagskväll nu fina läsare!

1 reaktion på “Soffhäng

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.