måndag och sjukhusserier

IMG_0793

Då var det måndag igen och jag är sjukskriven. För mig betyder det några avsnitt av The Night shift så här på morgonen. Det är en så sjuk bra serie för övrigt! Något jag försöker göra för att orka saker är bland annat att fota så givetvis blev det att göra något artsy av frukostskålen. Idag blev det havregrynsgröt med ingefära, banan, blåbär och hallon. supergott, en riktig superfrukost! Helgen var lugn då jag inte haft någon energi eller ork överhuvudtaget mest värk men jag känner att idag kanske är en av de bättre dagarna men vi får se helt enkelt. Idag ska jag ta det lugnt och hoppas på besked kring boken.

Hoppas ni får en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.