Albin Adell Sjöberg

Boken!

IMG_0807

Idag är em stor dag för idag kan jag äntligen dela med mig av hur min debutbok “I natt vänder lyckan” som släpps i mitten av januari 2018! Det ska bli så spännande att få dela med mig av den här boken med er!! Jag är otroligt tacksam för allt stöd jag fått kring boken! Vill man så kan man förhandsboka ett ex av boken genom att mejla mig på business@albinsjoberg.com så kan ni säkra ett ex som ni även kan få signerat! Men jag har bara ett begränsat antal hos mig annars kommer ni hitta den i bokhandlarna på nätet och fysiska butiker.

Idag har jag även orkat mig upp ur soffan och hunnit hälsa på gamla släktingar på äldreboenden samt en trip till shoproomet. Det var väldigt mysigt att få vara i en lokal som är ens egen. Lite omväxling från hemmet. Imorgon kan det hända stora grejer, ska iväg och kika på en lägenhet i stan. Ska bli spännande. Kommer berätta mer om det snart så nu får det vara ett mysterium.

Nu ska jag kika på Downton Abbey och kanske ta mig en kopp te, det är ungefär vad jag orkar med just nu. Men kanske är det så att jag även kommer jobba lite på ett blogginlägg som kommer upp inom en snar framtid där jag tänkte skriva lite mer kring att våga och det här med nyårslöften.

Ha en fin onsdagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.