Lång dag!

Idag har varit en riktigt lång och rätt jobbig dag. Mycket värk men lite ork för att ta mig till jobbet en sväng för att hälsa på mina kollegor, gissa vad man kan sakna dem när man är sjukskriven!! Det här är inte ett ”Livet leker” inlägg utan idag har det varit en rätt jobbig dag. Började med att jag i natt sov kanske 4 timmar på grund av värk. Låg länge och vred mig på grund av värk. Vaknade givetvis tidigt vilket inte är super när natten varit dålig. Jag tog mig ändå upp för att göra några ärenden innan jag skulle förbi jobbet. För att dra upp något positivt så har jag ju trots allt lanserat denna sida idag! Den är ju som sagt lite under konstruktion fortfarande men jag ville ändå ”släppa in” er.

För att återgå till min fantastiska kollegor på kommunen så fick jag denna fina blomma, det värmde kan jag säga! Trött var jag men jag tog mig dit och det ångrar jag inte. När jag kom hem tog det ut sin rätt och jag var tvungen att lägga mig och vila en stund. Idag har jag även sällskap av min bästa vän, Jocke vi har käkat mat och bara chillat. Vi kollade på Vaiana, ja vi får för oss att titta på barnfilmer då och då. Nu sitter vi med en ansiktsmask så här på småtimmarna och jag passade på att blogga lite. Ska snart ta och sova lite. Imorgon är tanken att jag ska orka mig ut till Åtvidaberg och butiken en stund för att jobba av lite grejer även där.

God natt nu vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.