Nytt nytt nytt!

Nu är det väldigt spännande eftersom att jag äntligen kan visa upp min nya sida! Så kul! Som ni ser har allt blivit nytt så här lagom innan jul och nya året skall ringas in! Jag har lämnat Myshowroom.se och blivit egen! Känns otroligt skönt att vara egen och inte behöva rätta sig efter någon bloggportals riktlinjer och tankar. Jag kan ha annonser som passar min sida och ta upp det jag vill ta upp, Även om jag tidigare trivts väldigt bra på Myshowroom så känns det ändå så kul att påbörja en helt ny epok! Nytt år, ny design så att säga! Det kommer och komma en hel del nyheter och nya saker till er läsare! Jag kommer satsa mer på bloggen och även föreläsningar som ni kan läsa mer om här!

Jag hoppas att ni gillar nya designen och jag vet att det är lite små fel, här och där men meddela mig i så fall så jag kan rätta till dem! Välkomna till nya Albin Adell Sjöberg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.