Julfix och paketöppning

Nu blev det ett sånt där sent inlägg igen men det var nu det fanns tid och ork. Natten var precis som den innan rätt jobbig men jag tog mig igenom den. På dagens att göra lista stod det lite grejer att göra med företaget så var tvungen att ge mig iväg till Shoproomet & kontoret för att fixa några grejer, Livet som företagare, man får inte vara sjuk… Men fick spendera dagen med mamma i en mysig miljö så det tackar jag för. Självklart blev det några inköp från shoproomet, man kan ju inte låta bli. de står ju där och toppar på en! Så det blev några julklappar både till mig själv och till andra. Men bland annat blev det fyra koppar i sandfärg. Den på bilden ovan. Sen köpte jag även ett doftljus som luktar supergott från borste. Finns i vår webbshop, www.hemma-design.se! När jag kom hem så kom jag hem till ett hem utan disk och små fixat här och där, tack för det bästa Jocke!

Men det väntade även en massa paket! Som en liten mini julafton här! Jag skrev ju lite om det tidigare att jag unnat mig lite julklappar till mig själv och idag har de börjat anlända. Bland annat nytt och fräscht till badrummet från Lexington Company och sen lite sängkläder från Newport! Nu inväntar jag bara mina nya täcken och kuddar som kommer med hemleverens imorgon!! Sen så hoppas jag att de sista paketen i form av ett sängöverkast och påslakan kommer imorgon! Nu ska här bli fixat och fint! På bilden ser ni mina nya handskar och badlakan! Mer bilder kommer när allt är i ordning! Jag tror verkligen att det kommer bli supersnyggt!! Jag har beställt en jäkla massa kuddar bland annat. Jag kommer kunna bada i bland kuddar framöver och förmodligen sova som en prins!

Ha nu en fin kväll och natt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.