Tung dag!

Idag har det varit en rätt tung dag med mycket känslor, som ni vet har jag under en tid varit sjukskriven vilket jag fortsatt kommer vara som det verkar. Jag har väldigt mycket smärta och mår i omgångar väldigt dåligt. Idag kom ytterligare ett samtal från läkaren som var typ 2% positivt 50% skrämmande & 48% jobbigt. Jag kommer berätta mer om hela historien när jag orkar och jag hoppas på att orka skriva om det snart. Men det var tungt att få samtalet och dagen blev rätt jobbig. Många tankar och man måste planera saker frö framtiden. Hoppas bara de kommer fram till rätta behandlingar osv. 

Annars har dagen varit helt okej, spenderade en stund på stan, hämtade hem min yoga matta jag beställde (god jul Albin IGEN). Sen åkte jag hem till farmor och käkade lunch och umgicks med denna söta varelse, Sigge. Han är nog världens snällaste hund! Det hjälper när man känner sig nere eller har en dålig dag.  Sen så har jag bytt julklappar med bästa Joakim, Emelie och Carro idag. Fick så mycket fint och är så tacksam över dem! Vi käkade tacos och hade det mysigt! Imorgon blir det en lugn dag förutom att jag ska till Jocke på kvällen och spela Bingolotto med hans familj. Mysigt!

Hoppas ni alla fick en fin fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.