Min bok!

Under gårdagen kom det! Paketen med de exemplar av min bok ”i natt vänder lyckan” som jag kommer signera inför beställning men även på bokhandlare runt om! Så sjukt att se sin bok upptryckt, för ett år sedan kändes denna dag riktigt långt borta. men nu är den faktiskt här! Dagen med stort D närmar sig på fredag 5/1 släpps alltså boken! Vill ni förhandsboka den så kan ni mejla till business@albinsjoberg.com så får ni den även signerad men det är först till kvarn har ett begränsat antal kvar hos mig!

Det känns så sjukt att boken faktiskt kommer släppas för er beskådning, nervositeten känns lite som på julafton eller så där pirrigt som innan en redovisning, en bladning av rädsla och lycka kan man nog sammanfatta det till! men hur som helst så kommer den på fredag och jag håller nu på att bokar upp när jag kommer hålla i signeringar osv. jag kommer hålla er uppdaterade! Läs mer om boken HÄR.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.