Äntligen fredag!

Då var det fredag igen, känns som om veckorna flyger förbi just nu. Jag vill först och främst tacka alla som skrivit till mig både i kommentarer och mejl, tack det värmer. Inlägget från igår var otroligt jobbigt att skriva men så sjukt viktigt och det känns skönt nu när jag äntligen berättat vad jag hålla inom mig. Idag har jag haft sjukt ont i kroppen men tog mig iväg en stund till Åtvidaberg för att titta till våra nya produkter som vi fått in till butiken. Jag har även hunnit kolla klart på ”Vår tid är nu” och jävlar vilken serie! Så sjukt bra, trot jag skrattat, gråtit och skrikit under hela serien. Så fantastisk! Men jag vin ha mer!! Vad tycker ni, håller ni med mig?

Idag släpptes även min bok som jag är så sjukt glad över! Trots att jag idag hittat en del små fel i boken som verkar ha missats från förlaget men vad gör väl det! Det är så sjukt att jag nu kommer kunna se MIN bok på bokhandlarna. Hoppas ni alla haft en bra vecka och dag och hoppas ni får en fin kväll nu  vänner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.