Städning & Yoga

Då var det lördag och min dag har hittills varit seg. Jag låg länge i sängen och tog ut sovmorgonen, dock inte sovandes, jag läste faktiskt. Jag tog mig till slut upp och gjorde mig en god frukost, sen så blev det lite yoga faktiskt, rätt skönt. Jag har ju satt som mål att ta tag i hälsan och börja med yoga. Sagt och nu mer gjort så har jag ju börjat med yoga. jag ångrar verkligen inte det. Det märks dock att jag är lite otränad men det ska snart ändras! Jag avslutade yogan med att ta en ansiktsmask som jag fick av Emelie i julklapp. Älskar det, denna gång var det en citron sheet mask. Idag är tanken att jag bara ska ta det lugnt. Tänkte tvätta lite och göra sånna tråkiga hushållssysslor som måste göras. Jag är dock väldigt glad över att jag har tvättmaskin i lägenheten så jag slipper gå till någon tvättstuga. Om orken fortsätter så ska jag även stor städa lägenheten och kanske ta mig en promenad.

Bilden är ifrån mitt badrum. Jag håller ju ständigt på att göra om och blev rätt nöjd med min litat tvätt del. När man har en mamma som läser till inredare så får man höra mycket kring feng shui och att man måste ha alla element i badrummet. Så nu har även jag det. Älskar eucalyptus bladen!!

Jag satt idag och letade bilder till bloggen och kom över den här bilden på mig som jag visar nedan, alltså som jag saknar mitt fina blonda hår! Jag är så besviken att frisören gjorde så fel och förstörde mitt hår. jag går ju nu mer i mössa för att inte visa mitt hår som jag skäms över. Men alltså jag ska ha tillbaka det där håret, så fint!!

Har ni varit med om att ni verkligen inte blivit nöjda hos frisören? Kanske till och med ledsna och irriterade? Kan ni inte berätta om det i kommentarerna? Sen skulle jag vilja veta vad ni skulle vilja se mer av på bloggen! jag kommer under våren nu att utveckla min blogg och förbättra den, men för att kunna göra det måste jag veta vad ni fina läsare vill läsa mer om! Ska det kanske till och med vara mer rörligt material? vad tycker ni? kommentera eller mejla till contact@albinsjoberg.com.

Ha en fortsatt fin lördag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.