Albin Adell Sjöberg

The winery hotel!

Jag har ju då varit på Formex under onsdag och torsdag och bodde då på detta fina hotell i Solna! OBS INGET SAMARBETE! Jag tyckte verkligen om hotellet. Bra service och fina rum. Hade aldrig bott där innan men jag har hört mycket bra om hotellet och mamma hade bott där innan så det var ett självklart val! Som ni kanske såg på min Intsastory så åt jag även på hotellets tapas resturang, maten var sagolik!

Jag kommer verkligen att komma tillbaka till det här hotellet när jag är i Stockholm nästa gång. När man är iväg en del på hotell runt om har jag ändå haft lite problem med sängarna men här var sängarna perfekta, sov helt fantastiskt under den natten. Frukosten var också helt fantastiskt, så mycket valmöjligheter och gott! Hotellfrukosten är nog det bästa med allt egentligen! Så jag kan verkligen rekommendera The winery hotel!

Formex var ju verkligen höjdpunkten på resan men att bara få hänga med mamma på fint hotell, dricka och äta gott var värt guld! Nu är jag redo för nya tag igen trots att jag är lite trött idag!

Lägger även ut lite mer bilder från hotellet nedan! Ha en fin kväll!

2 reaktioner på “The winery hotel!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.