Årsmöten och företagsfix

Då var denna helg slut och en ny vecka är på ingång! Som vanligt så är det kanske inte jättemycket vila under mina helger men jag behöver verkligen göra alla dessa roliga aktiviteter! I dag var det Årsmöte med Vänsterpartiet Linköping som stod på schemat. JA DETTA INLÄGG BLIR ANINGEN POLITISKT! Jag är otroligt tacksam att jag har fortsatt förtroende som ledamot i styrelsen för vänsterpartiet och nu i valet även stå på plats 8 på kommunlistan! Jag är som sagt otroligt tacksam för förtroendet och jag ser fram emot det här året och valrörelsen! Jag bryr mig egentligen inte om vad ni röstar på, jag har min åsikt och det jag tror på. Det jag vill förmedla är egentligen att ni som är 18 år fyllda tar er rättighet och röstar! Använd tiden som ni sitter och zappar framför tvn åt att kanske söka lite på de olika partierna för att se vad de står för så ni vet vad ni ska rösta på den 9 september i år! Tänk på att det är ni som ska välja de som ska representera Sverige och bestämma åt er!

I lördags hängde jag i shoproomet för att plocka upp alla våra nyheter inför våren, jag passade även på att skylta om en del! Vi har fått in så mycket fantastiska produkter! Det lär bli dyrt för min plånbok med alla dessa fantastiska inredningsartiklar och jag behöver verkligen en större lägenhet att inreda… världsproblem! Jag tänkte jag skulle tipsa lite om färger och en del inredningsdetaljer som man kan fundera på om man behöver! (SAMARBETE MED MIG SJÄLV

Som vanligt under våren är det ju pastellfärgerna som briljerar och bland våra leverantörer är det mycket grönt och blått som gäller. Bland annat denna pastellgröna duk som ni ser på bilderna ovan som är från Broste Cph. den är så snygg enligt mig! Jag använder själv sällan dukar men överväger att börja använda det mer särskilt nu när den är så snygg som denna! Sen måste jag ju lyfta DBKDs påsk kycklingar och Harar så söta! Känns som ett måste i hemmet oavsett om det är påsk eller om man vill få in mer djur i inredningen. Vill ni kika mer på produkterna så hittar ni det på www.hemma-design.se.

Nu ska jag ta och dricka lite te och njuta av det som är kvar av helgen innan jag ganska skapligt ska lägga mig!

Ha nu en fortsatt fin söndagskväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.