Albin Adell Sjöberg

ToDo-listan – dags att checka av!

Då var det redan onsdag och veckans ToDo-lista är längre än veckan själv känns det som just nu… Men en sak i taget så blir det nog bra snart! En relativt trög dag idag men det är bara att köra på. Har jobbat på mitt vardagliga jobb på Linköpings Kommun nu under förmiddagen och ägnar nu större del av eftermiddagen till just bloggen och mitt företagande. När man har många järn i elden måste man lägga upp sin arbetstid och planera när man ska göra vad, gäller ju egentligen hela ens liv tycker jag. Jag har även lovat mig själv att lägga ifrån mig allt jobb ikväll för att få en kväll utan åtaganden denna vecka för att återhämta mig och ladda batterierna. Så nu är kaffet upphällt och det är dags att skriva lite till bloggen, svara på lite mejl och lite styrelsearbete för Influencers of Sweden på det. Blir nog en bra eftermiddag ändå.

Något jag har sagt för 2018 är att jag ska bli bättre på struktur och organisering, än så länge kan man väl säga att jag håller på att lära mig… Men jag tror att när alla rutiner väl går in så kommer det gå hur bra som helst! Jag har även tänkt att jag skulle skriva ett blogginlägg om saker jag skulle vilja testa och faktiskt testa dem! Tänker mig att jag ska ta med er på mina tester och upptäckter! Skulle ni uppskatta det?

Nu ska jag ta och ta tag i listan och kan nu checka av en punkt, Blogga.

Ha en fin onsdags kväll nu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.