Det är mycket nu!

Då var det söndag igen och veckan gick allt för fort! Det händer väldigt mycket och jag har inte riktigt haft ork att göra något egentligen och veckan ha varit fylld med massa saker. En del av det kan jag inte prata om idag men det har tagit mycket energi från mig på sistone men en dag kommer jag berätta allt. Denna vecka har ändå haft en del fördelar, vårens intåg tillexempel! alltså vädret de senaste dagarna är ju helt magiskt! Äntligen kanske våren är här! Denna vecka har bjudit på dubbla poddinspelningar, ibland ligger vi lite före och både denna veckas och nästa veckas poddavsnitt är klara! Sjukt roliga samtal om du frågar mig! Du hittar Ungdomspodden där poddar finns!

Idag har jag förutom att njuta i solen även passat på att möblera om hemma. Fick mig ett ryck och har egentligen möblerat om hela lägenheten. Är inte riktigt klar ännu och några inköp ska göras innan jag känner mig helt färdig för denna gång. Hur har er helg varit?

Nu ska jag kolla på något avsnitt av Riverdale innan jag ska ta och krypa ner i sängen inför en ny vecka! Jag hoppas att ni får en fantastisk vecka och att vi kan lägga allt dåligt som kan ha hänt under förra veckan bakom oss. För dig som känner att allt är ett helvete just nu, du är inte ensam men vi kan alla ta oss igenom detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.