Lördag i fullfart

Dagen har gått i fullfart verkligen, började med att jag  spenderade dagen i Shoproomet för mitt företag. Det var inte så mycket folk i Åtvidaberg idag men det var ändå mysigt att fixa i butiken och kolla på en massa nytt vi har. Jag är otroligt stolt över vad jag och min mor åstadkommit, att vi gick från idé till verklighet med vår dröm och vision. Tänkte jag skulle skriva lite om några produkter i butiken. Jag tycker det är superkul att göra dukningar när man ska ha främmande och jag gillar serveringar och jag har hittat mina nya favoriter, Serveringarna från Broste Copenhagen, formade som ett snäckskal alternativt ett löv. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad det stod att den var formad som men jag tänker att där får var och ens fantasi avgöra vad man ser.

Jag tycker dem blir så snygga tillsammans med linneservetterna i en dukning. Jag vet att dukningen oftast bara är fin till en början och att den ju längre in i middagen blir mer förstörd men visst är det ändå något rogivande med fina välplanerade dukningar? Jag gillar det och det är något jag tittar på det första jag gör vid middagar. Det är nog min svaghet.

Eftermiddagen spenderades på ikea med Carro och Madde. Vi inhandlade lite nytt till Carros nya lägenhet. Självklart fick hon även en liten inflyttningspresent av mig från butiken. Alla måste vi ha något fint lite vardagslyxigt i våra lägenheter. Jag handlade även en grej till min lägenhet men det kommer i ett annat inlägg. Kvällen kommer nu spenderas i soffläge, är helt slut i huvudet nu och behöver vila. Så snart blir det lite god mat och tv som gäller, kom med film tips! Bilden överst på inlägget är på bänken utanför butiken eller shoproomet som vi valt att kalla det. Så har ni vägarna förbi Åtvidaberg så kom in och säg hej!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.