Grönt i badrummet

Ja, nu kommer fortsättningen från igår, jag var ju på Ikea igår och gav en liten teaser om vad jag köpt igår och jag köpte en liten grönt till badrummet. Tro det eller ej men det är faktiskt ganska viktigt att ha grönt i badrummet också. Man ska egentligen ha alla element i alla rum, vilket jag är lite dåligt på men man kan ju alltid försöka. Men i alla fall, jag är ju lite kär i mina relativt nya grejer i badrummet. Shoppade ju loss på Lexington tidigare i vintras hehe. Blev ju då nya handdukar och sen då den här godingen, nya tvålpumpen och doftljuset som jag för övrigt inte tänt ännu! Vill du läsa mer om mina köp på Lexington och kanske inte kommer ihåg hur handdukarna såg ut kan du kika här.

Lexington badrumsartiklar och växt + kruka från Ikea

Men det här med växter, jag har en ganska blandad relation till mina växter, de flesta dör men av någon konstig anledning lever vissa vidare trots min brist på uppmärksamhet. Men jag hoppas att tillskottet i badrummet ska hålla sig vid liv ett tag i alla fall. Hur har ni det med växter? Har ni riktigt gröna fingrar och får allt att leva vidare eller är ni som jag och låter slumpen avgöra lite? Vi får se helt enkelt om den överlever. Jag har en tanke om att jag ska försöka ha mer grönt i hemmet och se till att dem överlever.

Jag kan nu även säga att jag anser att mitt badrum nu officiellt är klart efter min lilla ”renovering” tänk att det lilla kan göra badrummet helt nytt och fräscht!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.