Spanien nästa! – Äntligen semester

Ja, idag är det äntligen lördag men en aningen seg dag. Fick lite sovmorgon och har fixat i lägenheten och packat mer grejer inför resan till Spanien imorgon. Kameran är packad och batteriet laddas. Ska ta så mycket fina bilder och njuta av solen! Det ska bli så skönt! Jag har i och för sig några jobb moment väl nere på Mallorca men Det hindrar mig inte från att ha en fantastiskt mysig semester med min familj. Ja hela familjen (Adell) Sjöberg ska med, Det är faktiskt första gången jag åker utomlands med min familj. Mysigt!

Så nu försöker jag packa färdigt och städa lite innan jag måst duscha och en massa sånt. Ska även hinna göra några små grejer till företaget innan jag tar semester på riktigt! Funderar även på om den är värt att faktiskt beställa en falafel tallrik eller nåt dagen till ära och fira in semestern med ett glas vin till kvällen! Har ni fröslag på vad man kan hitta på när jag väl kommer till Mallorca så snälla kommentera eller mejla mig förslag! Kul att höra vad ni kan göra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.