Från en balkong på Mallorca

Ja, nu sitter jag här på balkongen i mitt hotellrum och njuter av den spanska solen på Mallorca. Vi kom fram till hotellet runt 02:00/02:30 Så då var det egentligen bara direkt i säng, super trött efter resan hit. Så nu sitter jag och jobbar lite, ja jag sa att det var semester men lite jobb måste man ju kunna hinna med. Några telefonmöten och nu lite bloggande innan dagen blir allt för sen. Har hällt upp ett glas vitt vin, ganska surt spanskt vin om du frågar mig.

Bilden är tagen från min balkong tidigare idag. Super härligt att få vakna upp och kliva ut på balkongen och se bergen, solen och palmerna. Fantastiskt! En så länge har dagen bestått av mat, drinkar och solning. Jag som är en riktig soldyrkare har spenderat många av dagens timmar i solen. Det ska tydligen bli lite dåligt väder under kvällen och eventuellt natten innan det vänder och gudarna levererar värme till oss resterande av veckan om man ska följa vad som sägs just nu. Jag har sedan jag kom hit första gången alltid haft någon liten förkärlek för Mallis och Spanien. Kanske skulle man ta och bosätta sig här nere? Varför inte? Detta krävs att fundera ett varv på. Vi bor på ett relativt mysigt lägenhetshotell i en resort i Port d´Alcudia en bit från Palma. Ska bli spännande och se vad denna ö har att erbjuda denna gång.

Jag mår ju så bra här i värmen, hur tänker ni? Skulle ni kunna tänka er att flytta från Sverige? Det är inte ofta jag tänker att jag vill stanna i Sverige och när jag tänker efter är det många som jag pratat med som sagt samma sak, att det skulle vara skönt att lämna Sverige. Men vi får se helt enkelt var ni kommer få läsa att jag bosätter mig men givetvis kommer inte en flytt lika de närmsta åren kanske för man måste ju ordna upp med jobb och företagen innan man kan göra en drastisk flytt. Kanske är det dags att skriva på bok nummer två här nere på Mallorca?

Nu ska jag ta och njuta av solen lite mer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.