Albin Adell Sjöberg

Vad tyst det blev…

Hej på er, Ja vad tyst det blev… Jag har inte riktigt haft varken energi eller någon motivation att skriva på bloggen men det ska jag nu ändra på då jag är fylld med ny inspiration och pepp. Varför tänker ni? Jo det kommer jag till men tänkte att jag snabbt skulle sammanfatta min vecka sedan jag sist bloggade.

Jag var på Mallorca förra veckan på en otroligt välbehövlig semester. Fantastisk resa och jag hade det så bra. Men på måndagen var man tillbaka i verkligheten igen! Veckan har varit seg men med fokus på jobb och förberedelser inför fredagens event med Influencers of Sweden! Jag fick även hem lite nya kläder som jag givetvis vill visa upp och jag passade även på att leka med kameran och fota nya bilder på mig själv och och kanske passa på att byta lite profilbilder i sociala medier.

Ja men då ska jag komma till sak! Under fredags eftermiddag/kvällen och lördagen så spenderade jag den med ett fantastiskt gäng kollegor från Influencers of Sweden. Vi fick vara på vackra Quality Hotel The box här i Linköping, Hotellet är nyöppnat och vi fick turen att få vara bland de första gästerna som spenderar tid där. Vi käkade en fantastisk fyra rätters middag i hotellets resturang och nätverkande! Maten var FANTASTISK! Här kommer lite bilder på maten.

Rätt nr.1: Risotto bollar, supergott! 

Rätt nr. 2: Grillade morötter med morotspuré

Rätt nr. 3: För vegetarianerna blev det grillad Kål med rårörda lingon och potatis bland annat.

Rätt nr. 4: EFTERRÄTTEN! En vitchoklad mousse liknande (kommer ej ihåg formuleringen) och mangokräm, SUPERGOD!

Jag är nu så här på söndagen fortfarande trött men så peppad och fylld med energi för bloggen och massa saker framöver. Idag väntas ett årsmöte i Motala en stund, Ska bli spännande jag som gillar årsmöten. Nu sitter jag och lyssnar på Nyhetsmorgon och planerar blogginlägg men samtidigt vilar upp mig. Skönt med en långledighet ändå när man har haft ett event så här!

Ha nu en fantastisk söndag!

1 reaktion på “Vad tyst det blev…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.