Albin Adell Sjöberg

Känslosam dag – förändring på gång!

Ja ni, idag har det varit en riktigt känslosam dag! Jag har både skrattat och gråtit, avslut är fan aldrig roliga! Usch det tog emot idag när jag för sista gången lämnade mitt kontor i Stadshuset för att i morgon hoppa på nya äventyr med en ny tjänst i kommunen och med kontor ett kvarter ner. Känns tufft många roliga arbetsuppgifter jag idag lämnar ifrån mig och mina fantastiska kollegor som jag kommer sakna dem!! Speciellt min ständige vapendragare Anjelica vilken fantastisk person hon är! Det har varit så fantastiskt kul att jobba med dig under det här året tiden går så fort och tänk vad vi åstadkommit! Kändes också otroligt konstigt att jag idag spelade in mitt sista avsnitt som programledare för ungdomspodden (släpps imorgon fredag) alltså min bebis jag varit med och skapat tillsammans med Anjelica! Länk till iTunes finns HÄR och lyssnar du via android finns den på Acast HÄR

Usch mycket känslor idag! Att lägga på att jag även har mycket värk gör mig nog mer känslosam haha konstigt hur kroppen fungerar ibland!

Dagen avslutades med blodomloppet med mina fantastiska kollegor för ja det är ni i alla fall fram tills midnatt och hos mig är ni alltid mina kollegor! Vill förtydliga att jag INTE sprang blodomloppet i år med tanke på hur det gick förra året med akutoperationen av knät. hehe så ingen repris på det i år! Det kan ni läsa om HÄR Jag är hel eller ja så hel som jag var när jag kom dit i alla fall!

Fick även en jätterolig överraskning av mina kollegor i form av en video hälsning från min förebild Camilla Läckberg, videon finns på Instagram! Alltså så fint och jag blev så överraskad! jag tyckte hälsningen var så kul! Jag har verkligen haft några av världens bästa kollegor under det här året varenda en av er! Stadshuset har betytt mycket och kommer betyda mycket i mitt liv och min fortsatta utveckling! Och Anjelica jag vet att vi kommer att jobba tillsammans igen framöver!

Nu ska denna trötta Albin sova för i morgon är det en ny dag med nya möjligheter och nytt jobb!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.