Uppdatering

Det har varit tyst lite för länge på mig nu så jag kände att det var dags för en uppdatering om vad som händer bakom kullisterna. Jag har faktiskt varit inne i en tuff period av mycket värk och trötthet. Men jag hoppas att perioden är över nu. Jag har lite mer energi idag än tidigare. sedan förra veckan har tiden låt åt till jobb och vila om vartannat. Men jag har även hunnit tänka och planera lite som jag kommer att presentera för er under kommande månader. Allt måste falla på plats först.

I onsdags så tog jag mig till bästa frisören i stan Anna som gjorde mig så fin i håret som vanligt. Jag är så nöjd. Blev lite annat än vanligt men så snyggt!

Som jag även sa så har mycket av tiden gått åt till jobb och det har verkligen känts i kroppen. Men jag är fortfarande på benen men vet att jag ska ta det lugnare än vad jag kanske gör från och till. Men som både anställd och egenföretagare är det svårt att ta det lugnt. Men om bara ett par veckor är det semester från jobbet på kommunen och jag kan vila lite mer än vanligt. Tanken är då att jag även ska ta tag i min hög av böcker som jag vill läsa. Jag har typ 15 böcker som ligger och väntar på mig och min energi. Så jag hoppas att jag får lite mer energi och lust för läsning under semestern. 

Nu sitter jag i Åtvidaberg och vårt shoproom för Hemma Design. Det är ett så mysigt ställe. Här ska jag vara nu när vi har öppet och så ska jag planera lite för både blogg och företag. Sen idag ska jag hem till min familj och käka tillsammans med pappas kusin och hennes familj, mysigt. Hoppas ni får en fin lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.