En mysig helg

Då var denna helg slut och en ny arbetsvecka väntar. Denna helg har fyllt på så mycket energi. I lördags så var jag i shoproomet och fixade lite och sen vidare hem till mina föräldrar för en mysig eftermiddag och kväll tillsammans med familjevänner. Det var supertrevligt! Vi åt god mat, drack gott och allt det där som ger en massa energi. Som vanligt när vi gör saker så vill vi ju njuta av lite prosecco. Det är något jag verkligen tycker jag kan unna mig då och då. Jag och mamma gjorde även varsin GT, finns det något simmigare än kalla drinkar? Jag vill även påpeka att även om jag skriver om en del alkoholhaltiga drycker ibland vill jag inte uppmana alla till att dricka och känner man att det börjar bli ett problem så sök hjälp för det!

Men för er som vill ha receptet på min GT så är det följande,

Gin och typ tonic water jag använde grape tonic, citron och is.

Lägg i isbitar och häll över den mängd gin du vill ha. Lägg i en skiva citron samt pressa i citronsaft och sedan häller du i Grape tonic (tonic dryck) och rör om. Väldigt enkelt och så gott!

igår så hade jag flyttat ut kontoret till gården nedanför min lägenhet och satt och jobbade lite i solen. Jag lovade mig själv också att inte jobba för mycket utan att faktiskt vara lite ledig! Jag fixade även lite i lägenheten och avslutade helgen framför TVn innan det var dags att krypa ner!

Hoppas eran helg har varit fin och att även ni fått fylla på med lite energi så att ni som inte gått på semester precis som jag är redo inför en ny jobbvecka! För mig kommer veckan innebära en massa jobb men det kommer nog att gå bra!

 

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.